Koen Koers

"Unit 1 ICT heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen met de verhuizing van ons bedrijf. Een belangrijk deel van de installatie en optimalisatie van ons netwerk en software is verzorgd door Unit 1, waardoor onder andere de synchronisatie van mail op verschillende apparaten binnen en buiten onze vestiging weer vlekkeloos loopt. Tevens hebben we met Unit 1 de overstap gemaakt naar VOIP telefonie. Unit1ICT werkt correct, net en snel!"

Mark Bonenkamp

"Unit1ICT heeft voor ons onze bestaande infrastructuur opnieuw ingericht en geordend. Ook hebben ze onze back up beter ingericht. Het is nu een stuk efficiënter en goedkoper. We hebben nu 1 aanspreekpunt die altijd voor ons klaar staat en alles van ons weet!"

Chris van de Ven

"Sjors en Rudi hebben ons bij de verhuizing van het cultureel centrum CCOG naar DE OGTENT vanaf het begin bijgestaan. Betaalde ik voorheen ruim €300,-- per maand voor het computergebeuren, nu met een veel beter werkend systeem nog geen €100,--. Betere kwaliteit en voor eenderde van de prijs en met mensen die doen wat ze zeggen. Je geen bla bla verkopen maar precies op maat maken wat je nodig hebt. Niet bij elke vraag van mij hoge rekeningen stuurt maar alles in redelijkheid factureren. Ik ben een zeer tevreden klant. Een net, sympathiek, gedegen, overzichtelijk en vooral ook vriendelijk bedrijf."

Jeroen Hendriks

“Unit 1 ICT heeft voor ons het hele netwerk doorgelicht en op een aantal punten verbeterd. Alles loopt nu beter en back-ups zijn nu ook goed geregeld. Ook nog een nieuwe super fijne laptop laten leveren. Fijn geïnstalleerd, alles doet het perfect! Geen kletspraat maar fijne jongens die weten van aanpakken en het waar maken wat ze beloven!”

Paula van Remmen

"Ik ben een echte dummy als het gaat over systeembeheer. Voor mij moet het gewoon werken. Doet het dat niet, dan is de irritatiegraad hoog en is een telefoontje naar Unit1 de eerste stap naar dé oplossing. Gelukkig raken ze bij Unit1 niet zo gauw in de stress. Even meekijken via TeamViewer of toch even langs komen. Unit1ICT maakt hun slogan ‘Ongestoord werken’ waar. Want zolang je ze niet ziet, hebben ze hun werk goed gedaan. Als het echt nodig is, zijn ze er!"