KPN stopt met ISDN

KPN stopt met ISDN

Op 12 april j.l. heeft KPN bekend gemaakt dat zij afscheid gaat nemen van het traditionele telefonie-netwerk. Het betreft hier zowel de traditionele analoge telefoonlijn (PSTN), als de ISDN lijnen. Een logische stap, gezien de ouderdom van het telefonie-netwerk en het feit dat inmiddels meer dan 50% van alle aansluitingen al gemigreerd is naar de moderne en toekomst-vaste technologie “VoIP”. 

Meer info hierover op de website van KPN: https://www.kpn.com/zakelijk/uitfasering-isdn.htm

Belangrijk 

Diverse marktpartijen, inclusief KPN zelf, lijken in hun uitingen aan te sturen op directe actie. Wij adviseren u om hierin toch niet overhaast te gaan handelen. Het betreft hier een vooraankondiging en dit betekent dat er wel degelijk gelegenheid is om u op dit punt goed te laten adviseren. Laat u dus niet te snel verleiden tot het aangaan van nieuwe contracten (vaak hebben deze erg lange looptijden en aanvullende voorwaarden die minder aantrekkelijk zijn). Tegelijkertijd is dit nu wèl een uitgelezen moment om te kijken of er bij u nog traditionele telefonie- of ISDN-lijnen in gebruik zijn en om hierop passende en besparende maatregelen te nemen. 

Gezien onze jarenlange kennis van diverse VoIP oplossingen zijn wij de ideale partner om gezamenlijk te kijken wat voor u het alternatief kan zijn. Onze adviseurs staan voor u klaar en zijn bereikbaar op telefoonnummer 0316 744 144. U kunt ons natuurlijk ook mailen via ons mailadres. Wij begeleiden u graag in de overstap van traditionele telefonie naar toekomst-vast alternatief. 
 
Met vriendelijk groet, 
Unit 1 ICT 

Terug naar overzicht