ONZE ICT DIENSTEN

Als ondernemer begrijpt u het belang van een soepel lopende ICT omgeving. Unit 1 ICT kan u helpen om een goed werkende en kosteneffectieve ICT omgeving op te zetten en te onderhouden. Unit 1 ICT richt zich op alle aspecten van automatisering in het MKB segment. Of u nu een eenmanszaak runt of een multinational met meerdere vestigingen in meerdere landen, door de jarenlange ervaring in de ICT branche kan Unit 1 ICT u vrijwel voor ieder probleem of vraagstuk een passende oplossing bieden.

Aangezien ICT een erg breed vakgebied is, waarbij de zwakste schakel bepalend is voor de sterkte van de hele keten, is het belangrijk dat wij zo veel mogelijk weten over uw organisatie. Hoe meer wij weten, hoe beter wij een goed passende oplossing kunnen bieden. Omdat iedere organisatie eigen en wensen heeft gaan wij graag met u in overleg om deze eisen, wensen, prioriteiten en budget te bepalen. Daaruit volgend kunnen wij u dan een passend voorstel doen. Wij maken bij voorkeur geen gebruik van standaard ‘One Size Fits All’ oplossingen. Wat wij graag zien is dat de ICT omgeving zicht vormt naar de organisatie, en niet andersom.

Sinds de ontwikkeling van bellen over internet is er een grote overlap ontstaan tussen de conventionele analoge telefonie en uw automatiseringsnetwerk. Daarom heeft Unit 1 ICT enkele jaren geleden besloten zich, naast computernetwerken, ook op geautomatiseerde telefooncentrales te specialiseren. Inmiddels kunnen wij putten uit ruim acht jaar ervaring met VoIP centrales en overige telefonie apparatuur. Ook voor telefonie moet u dus bij Unit 1 ICT zijn.